Coaching

Creatief zijn, een frisse neus halen of een gesprek bij het haardvuur, alles is mogelijk

TotalBalance coaching

 

TotalBalance is een landelijk netwerk van christencoaches.
Ik gebruik bij mijn coaching de TotalBalance methode. Door middel van creatieve en praktische werkvormen help ik je vanuit persoonlijk leiderschap in balans te (leren) leven, het beste uit jezelf te halen en tot jouw bestemming te komen. De TotalBalance methode is een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat.

De volgende gebieden komen aan bod in onze gesprekken:

  1. Persoonlijke historie: wie was ik?
    Doel: jouw verleden krijgt een plek
  2. Persoonlijke analyse: wie ben ik?
    Doel: jij krijgt inzicht in wie jij bent, wat jou motiveert en waar jij energie van krijgt.
  3. Persoonlijke planning: wie word ik?
    Doel: het vinden van de ideale balans in jouw leven, om zo het beste uit je leven te halen.

Balanstest

Hoe sta jij in het leven? Zijn er gebieden waar jij mogelijk coaching zou kunnen gebruiken? Doe de balanstest en ontdek het. Je hoeft hierbij niet je gegevens achter te laten. Je kunt zelf je uitslag uitrekenen in hoeverre jij in balans bent.

Traject

Na een eerste gratis kennismaking besluit jij wel of niet door te gaan met mij als coach. Mocht je doorgaan, dan ga ik samen met jou aan het werk met gebruik van een prachtig werkboek. Hierin staan opdrachten die je tijdens coaching en thuis gaat doen. Het geeft een houvast en rode draad in je proces. We maken afspraken wanneer je langs komt en welk huiswerk je per sessie mee krijgt.

Tarieven

De coaching is op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid. Een gesprek duurt 75 minuten.

Ik werk met uurtarieven op basis van netto gezinsinkomen. Je geeft zelf aan in welke tariefgroep je valt, op basis van vertrouwen.
Dit bedrag ligt tussen de €55 en €85 per gesprek.
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Mocht het zo zijn dat je de kosten niet kunt dragen, dan kunnen we daar een gesprek over hebben en kijken naar mogelijkheden wat dit betreft.

Ben je verhinderd dan kun je tot 24 uur van tevoren je afspraak kostenloos annuleren.

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daarom meestal niet (geheel) vergoed. 

Toch zijn er steeds meer zorgverzekeraars die de resultaten erkennen van effectieve coaching en een gedeeltelijke vergoeding toekennen. Het gaat dan om een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering. Het loont dus de moeite om hiernaar te informeren bij je ziektekostenverzekering. 

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Vraag eens naar de mogelijkheden tot vergoeding van een coachtraject in het kader van persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling bij je werkgever.