Ontmoeten

Wie ben ik als coach en wie ben jij?

Leuk je te mogen ontmoeten!

Misschien ken je mij, of ben je op zoek naar een coach omdat je vast gelopen bent.
Wel zo fijn dat je dan weet met wie je te maken hebt.
Kleurrijk, creatief en vrij mens, dat ben ik.
Genietend dans ik vrij door mijn leven.
Het was heus niet altijd gemakkelijk, ik was de weg wel eens kwijt. En mezelf daarin ook.
Door alle ervaringen in mijn leven, privé, kerk en werk, heb ik besloten dat ik er heel graag wil zijn voor jou. Om jou te ondersteunen in je zoektocht jezelf te ( her) vinden en je dromen (weer) te ontdekken.

"Make yourself a priority". Dit heb ik geleerd in mijn eigen coachingstraject. Het heeft me veel moois gebracht en dit wil ik jou ook laten ontdekken.

Een aantal van mijn waardes die ik hiervoor inzet zijn:

Verbondenheid . Positiviteit . Creativiteit . Behulpzaamheid .  Veelzijdigheid .  Gezelligheid . Boven alles een groot vertrouwen in God.

IMG-20230617-WA0002

Mijn leven is gevuld met echtgenoot, 5 kinderen, waarvan er nog 2 thuis wonen, 4 kippen en 2 hanen (die wekken ons heel vroeg, gezellig) onze friese stabijhond Tjip en er lopen nog 2 katten rond.
We genieten hier op het platteland van vergezichten die rustgevend ons verder laten deinen in ons leven.
Mijn leven wordt geïnspireerd door God, mijn geweldige Schepper. Mijn hoop en anker in dit soms roerige maar ook blije leven.
Vanuit de ouderenzorg waar ik werkzaam was rolde ik het moederschap in en helaas ook een scheiding.
Ik hertrouwde en samen met mijn huidige man kreeg ik nog 2 kinderen, naast de 3 uit mijn vorige huwelijk. Tijdens mijn moederschap haalde ik mijn docent diploma gezondheidszorg en welzijn. Studeren naast je gezin? Hoe dan? Ik vertel je graag hoe je dat volhoudt!
Ik geef al jaren les op het MBO in mijn vakrichting gezondheidszorg en welzijn. En ik kan je nu vertellen dat stappen zetten richting het plan dat er voor jou ligt een geweldige ervaring is. Niet gemakkelijk, maar zo vol voldoening en motivatie.

De opleiding tot coach via TotalBalance maakt dat ik nu meer met de bijbel ernaast mag coachen, want daar staan zoveel waarheden in, die door de moderne psychologie en hulpverlening zijn overgenomen.

Naast coachen, docent zijn, creatief bezig zijn ga ik ook graag naar mijn dansjuf voor worshipdance.